2015-06-26 10:13:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp - Szűz - Ne hozzon semmilyen fontos döntést

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sokat ígérőnek látszik egy most kezdődő szerelem, de számítson arra, hogy a meghitt együttléteket megzavarhatják. Vagy a család nem nézi jó szemmel a kapcsolatot, vagy az előző kedvese gondoskodik egy kellemetlen meglepetésről.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szeretné azonnal bepótolni az elmaradásait, ám ez csak egy módon lehetséges: írja össze a tennivalóit, állítsa őket fontossági sorrendbe, majd álljon neki, és akkurátusan haladjon végig a listán.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma rendkívül vonzónak találja az ábrándozást, pedig amennyire csak tud, a realitások talaján kéne maradnia. Ne merüljön el sem a vallást, sem a spiritualitást érintő kérdésekben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars és a Nap is a Rák jegyében áll, így felszabadultnak érezheti magát. Nem érdemes tűnődnie az okokon, az a fontos, hogy jó kedve van, amit ma mindenkivel szeretne megosztani.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz együtt áll a Jupiterrel. Igazán nincs oka arra, hogy rossz kedve legyen, kímélje meg a családját a morgástól. Az idősebb korosztályhoz tartozó Oroszlán-szülöttek vigyázzanak jobban az egészségükre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr kedvezőtlen kapcsolatban van a Neptunusszal. Ne hozzon, semmilyen fontos döntést, míg el nem múlik ez a tranzit. Az egészségügyi problémák elsősorban az idegrendszerét veszik célba, és a felesleges aggodalmaskodás komoly problémákhoz is vezethet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll szemben az Uránusszal. Ma úgy érezheti, hogy minden összeesküdött ön ellen, bármibe is fog, az majdnem biztos, hogy nem úgy sikerül, ahogyan szeretné. A fontos munkák leadását halassza el.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Lehetséges, hogy hiába volt az igyekezet, mégsem az történik, amire vágyott. A kapcsolatai terén minden rendben lesz: élvezni fogja a barátai társaságát, és talán találkozik valakivel, aki fontossá válik az ön számára.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Semmihez sincs kedve, pedig a szomorúságra nincs semmi oka. Nyugtalanná válhat, és valamiféle elégedetlenséget érezhet önmagával és a körülményeivel szemben. Ne tűzzön ki megvalósíthatatlan célokat maga elé!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Tele van nagyszabású tervekkel, de el kell döntenie, hogy hajlandó-e felelősséget is vállalni ezekért. Lehet, hogy túlságosan is bízik másokban, és valaki visszaél ezzel a bizalommal.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez nem az ön szerencsenapja. Munkahelyén „zavargások" várhatók, családjában minősíthetetlen megjegyzések várják. Szorult helyzetében forduljon egy barátjához segítségért vagy vigasztalásért.

Halak: II. 19. - III. 20.
Az elnyomottak oldalára áll, és hisz a társadalmi rendszerek megreformálásában, abban, hogy eltűnhetnek az egyenlőtlenségek ember és ember között. Most szívesen tesz lépéseket azért, hogy a társadalom megtegye a kötelességeit, melyekkel támogatnia kell a tagjait.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: